Wat nog wel kan

Huidtherapie valt onder de medische contactberoepen en deze zijn uitgesloten van de lockdown. Dat betekent dat alle afspraken met onze huidtherapeute dus gewoon doorgang mogen vinden.  Huidtherapeute Laura van Cosmetique Totale is aanwezig in de salon op vrijdag 12 februari en maandag 22 februari. Wil je een afspraak met haar maken? Neem dan even contact met ons op.

Heb jij last van ingegroeide teennagels, likdoorns of eelt wat gaat kloven? Ben jij diabeet of heb je reuma?
Ook de (gewone) pedicures hebben vanuit het RIVM toestemming gekregen om medisch noodzakelijke pedicure behandelingen uit te voeren. De cosmetische pedicure behandelingen vallen hier dus niet onder.
Onze online agenda staat hier niet voor open. Wil jij een afspraak maken en voldoe je aan bovenstaande? Neem dan eventjes telefonisch contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Onze acne specialistes mogen weer acne behandelingen uitvoeren, mits je een verwijzing hebt van je huisarts. Heb jij acne en wil je graag behandeld worden? Neem dan even contact met ons op, ook deze behandelingen kunnen t/m 2 maart niet online ingeboekt worden.

Natuurlijk worden alle behandelingen uitsluitend uitgevoerd volgens de Corona richtlijnen.

TERUG NAAR NIEUWS