Probeer mij

Omdat we jou graag kennis laten maken met onze fijne producten ligt er in juli en augustus na je behandeling een sample kaart voor je klaar van ons allernieuwste product: Rosalique.

ROSALIQUE is dé oplossing voor de gevoelige en rode huid. Heb jij last van roodheid, rosacea, couperose, acne, een onstoken of oneffen huid? Lees dan vooral even verder.

Rosalique is ontwikkeld om de veiligste, snelste en meest effectieve oplossing te zijn voor roodheid in het gezicht. Rosalique’s natuurlijke ingrediënten werken actief samen met de huid om deze te verbeteren en de intensiteit van roodheid te verminderen. Rosalique is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt als een lichte foundation, camouflage voor roodheid en als een primer onder make-up.

Rosalique bevat een unieke  microcapsule-technologie. De groene balletjes bevatten huidkleurige pigmenten die, bij het aanbrengen op de huid, breken om een direct camouflerend effect mogelijk te maken. De huid ziet er direct gelijkmatiger, rustiger en minder rood uit. De groene kleur van de balletjes neutraliseert roodheid aangezien groen de ideale neutralisatie voor de kleur rood is. Een egale teint in slechts enkele seconden!

De actieve ingrediënten, gebruikt in Rosalique, hebben een klinisch bewezen vermogen om de gevoelige huid te verzorgen. Het lange termijn therapeutisch effect van het dagelijks gebruik van Rosalique geeft aan dat over een periode van 4-8 weken roodheid aanzienlijk is gereduceerd. Rosalique bevat een SPF50 die de huid beschermt tegen UVA en UVB stralen. Continu bescherming tegen schadelijke licht stralen zal irritatie en roodheid van de huid ververminderen.
30 ml € 34,95

TERUG NAAR NIEUWS

Deel dit bericht!