Nieuw van Loveli

Deodorant Cucumber & Aloe Vera  
Met de frisse geur van komkommer, lekker fris en zacht. De aloë vera in de deo zorgt voor nog meer verzorging van je huid. En deze deo is nog vegan ook! Limited edition en alleen verkrijgbaar in een 30 ml voor € 7,99.

Daarnaast hebben we vanaf nu ook een super zachte Loveli Handzeep die troepvrij is en lief voor je huid. Gemaakt van wasstoffen van suiker en kokos en helemaal vrij van sulfaten, dus geen kapotte handen meer van het veelvuldige wassen. Met diezelfde verrukkelijke geur als onze nieuwe deo. € 7,99.

Ben jij nog niet bekend met de deo van Loveli?  Voor € 2,99 kun je nu kennis maken met deze fantastische deo, we hebben ze namelijk vanaf nu ook in een mini verpakking.

We kunnen er even niet onderuit in deze periode. Er zijn nu eenmaal momenten dat je je handen moet desinfecteren met alcohol. Fan zijn we daar niet van, want alcohol doodt niet alleen de slechte bacteriën op je huid, ook de goede bacteriën hebben er onder te lijden. Maar als het dan toch moet, laten we het dan goed doen met de hand sanitizer van Loveli. Doordat de spray geen verdikker bevat, plakt het veel minder dan een desinfecterende gel. Even sprayen en je kunt meteen weer door. € 9,99 150 ml, € 3,99 30 ml.

TERUG NAAR NIEUWS