COVID NIEUWS

Lieve allemaal,

Het is jullie vast niet ontgaan dat de cijfers van positieve corona testen de afgelopen periode weer aan het stijgen waren en dat het kabinet hierdoor nieuwe maatregelen moest gaan treffen.

Na de toespraak van premier Rutte sluiten wij daarom vanavond om 00.00 voor de tweede keer dit jaar (tijdelijk) onze deuren. Maar ook al kunnen we jullie momenteel fysiek niet behandelen, wij laten jullie niet in de steek!

Zijn jullie nog op zoek naar een fijn cadeau voor onder de kerstboom? Wij bezorgen de gehele lockdown kosteloos producten en cadeaubonnen aan huis dus neem gerust contact met ons op wanneer je nog iets nodig hebt.

Zoals wij altijd zeggen behaal je 80% van het resultaat bij huidverbetering uit je thuisverzorging. Nu dat je eventjes niet bij ons in de stoel plaats kunt nemen is die thuisverzorging dus nog belangrijker dan ooit. Daarom zorgen wij ervoor dat we jullie nog steeds kunnen blijven voorzien van adviezen en producten. Videobellen, telefonisch advies, via de mail of WhatsApp, wij zijn en blijven er voor jullie!

Heb jij in de komende dagen nog een afspraak staan bij ons? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om deze te verplaatsen.

We kunnen niet wachten om de deuren weer te mogen openen en hopen jullie allemaal weer snel en in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Tot die tijd, let goed op jezelf en elkaar. Stay safe.

Lieve groetjes, team Schoonheidssalon Rowena

TERUG NAAR NIEUWS