Project omschrijving

Maak kennis met Alice van der Linden

Voor behandelingen met fillers en botox werken wij samen met cosmetisch arts Drs. Alice v.d. Linden.

Botox is een natuurlijk eiwit. Het remt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier en wordt gebruikt voor het vervagen van dynamische rimpels. Deze vindt je met name bij de frons, het voorhoofd en rondom de ogen. Doordat botox ervoor zorgt dat spiertjes niet meer, of minder goed kunnen samentrekken, trekt de huid glad bij fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Bovendien kun je preventief werken op de vorming van meer rimpels. Een botox behandeling is, mits goed uitgevoerd, geheel veilig. Het middel heeft alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier.

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature voorkomt in het lichaam en ervoor zorgt dat onze huid vocht kan vasthouden. Wanneer we ouder worden neemt de aanmaak van hyaluronzuur af wat resulteert in verslapping, huidplooien en volumeverlies. Door fillers kunnen de rimpels worden opgevuld waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Daarnaast worden fillers ook gebruikt voor herstel van volume in bijvoorbeeld wangen en jukbeenderen. Ook kun je met fillers de lippen wat extra volume geven. Alice werkt met fillers van het merk Teosyal, dit zijn tijdelijke fillers.

Wil je meer weten over de behandelmogelijkheden dan is het altijd mogelijk om een kosteloos en vrijblijvend intake consult in te plannen. Om je alle tijd en aandacht te geven werkt Alice uitsluitend op afspraak. Afspraken kunnen geboekt worden via de salon.

Alice is in 2021 aanwezig op: 29 januari, 12 maart, 24 april, 4 juni, 16 juli, 10 september, 22 oktober, 3 december. Op alle dagen is ze aanwezig van 12.30uur tot 16.30uur.

Bekijk nu onze producten in de webshop!

Zullen we afspreken?

Kijk in onze agenda om te zien wanneer we een afspraak kunnen maken.
Mocht u telefonisch of per mail een afspraak willen maken kan dat natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze Contactpagina.

AGENDA