Project omschrijving

Ontspannings massage

Wil je even lekker ontspannen? Boek dan eens onze ontspanningsmassage. In overleg passen we desgewenst de intensiteit van de massage aan aan jouw wens zodat we ook kunnen werken op bijvoorbeeld vastzittende schouders.

Rug, nek en schouders - 15 min

20,00

Rug, nek en schouders - 30 min

33,00

Gehele lichaam - 40 min

45,00

Gehele lichaam - 60 min

63,00

Hot Stone Massage

Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De stenen hebben een warmte van 45 tot 50 graden Celsius. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De massage geeft weer nieuwe energie aan je lichaam, werkt stressverlichtend en ontspannend.

Rug, nek en schouders - 30 min

35,00

Achterkant lichaam - 45 min

50,00

Gehele lichaam - 75 min

75,00

Warmwaterkussen massage

Een héérlijke massage op een zacht en met warm water gevuld kussen. Liggend op je rug, wegdromend alsof je wordt gedragen door het water van de oceaan. Het kussen wordt gevuld met aangenaam warm water van 37 tot 40 graden. De massage is voor iedereen geschikt en leidt gegarandeerd tot een enorme ontspanning van het lichaam. De massage is verwarmend en stimuleert de bloedcirculatie en kan daardoor een goede spierontspannende werking hebben. Deze massage is ideaal voor mensen die moeilijk op hun buik kunnen liggen, zoals mensen met bepaalde rugklachten, zwangere vrouwen, en ouderen. Maar ook mensen die daar geen last van hebben genieten van deze heerlijke warme massage sensatie.

Rug, nek en schouders - 30 min

37,50

Achterkant lichaam - 40 min

45,00

Gehele lichaam - 60 min

62,00

Cupping massage

 Deze massage wordt gedaan met behulp van siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen ontstaat een effectieve massagebehandeling. Deze massage heeft een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Tevens is de cupping massage ook heel goed in te zetten bij cellulite. We werken dan in kuurverband. De kuur bestaat uit 8 behandelingen en een set cups en olie voor thuisgebruik om de behandelingen zo extra te kunnen ondersteunen.

Rug, nek en schouders - 20 min

25,00

Rug, nek en schouders - 30 min

38,00

Achterkant lichaam - 40 min

45,00

Het gehele lichaam - 60 min

62,00

Cellulite kuur - 8 behandelingen

247,50
Bekijk nu onze producten in de webshop!

Zullen we afspreken?

Kijk in onze agenda om te zien wanneer we een afspraak kunnen maken.
Mocht u telefonisch of per mail een afspraak willen maken kan dat natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze Contactpagina.

AGENDA