Project omschrijving

Huidverbetering

Wanneer je interesse hebt in een van onze huidbehandelingen dan adviseren we je om eerst langs te komen
voor een vrijblijvende en kosteloze intake zodat we alles uit kunnen leggen. Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden waarin we je huid kunnen verbeteren.

Maak afspraak intakegesprek

Ayuna

Ayuna Less is Beauty staat voor een compacte collectie producten en heerlijke facials. Puur, schoon en effectief, met oog voor de natuur en oog voor jouw huid. Wil jij absolute verwennerij? Dan is Ayuna wat jij nodig hebt.

Ayuna Well Aging Treatment

150,00ca 90 minuten

Ayuna Beautifulness face and body

185,00ca 120 minuten

Cosmedix

 Cosmedix heeft meerdere peelings in het assortiment. Allemaal staan ze voor huidverbetering met zo min mogelijk belasting van de huid. Dat betekent weinig tot geen hersteltijd nadien, dus geen vervellen of extreme roodheid. De peelings zijn onderverdeeld in verschillende levels. Net zoals je traint voor een marathon, train je ook je huid. Zo kunnen we iedere keer dat stapje verder gaan. Voordat je start met je eerste peeling is het belangrijk om thuis al de juiste producten te gebruiken. Plan daarom voorafgaande aan je peeling zo’n drie weken van te voren al een intake gesprek in zodat we samen jouw huid kunnen gaan voorbereiden op huidverbetering.

level 1 peeling

99,0060 minuten

level 1+ peeling

112,0060 minuten

level 2 peeling

137,5060 minuten

level 2+ peeling

149,0060 minuten

Level peel 3

165,0060 minuten

Level 4 peeling

179,0060 minuten

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie verwijderen we de dode huidcellen door middel van micro-kristallen. Deze kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Microdermabrasie is als extra module toe te voegen aan iedere gezichtsbehandeling. Hierdoor wordt je behandeling intensiever en worden werkstoffen beter opgenomen in de huid. Ook is de microdermabrasie te boeken als op zichzelf staande behandeling. Deze zetten we met name in bij een doffe, grauwe huid, om de doorbloeding te stimuleren en de huid weer meer kleur te geven. Ook is de behandeling ideaal voor een onzuivere huid met grovere poriën of bijvoorbeeld bij acne littekentjes. Dan is ons advies wel om de behandeling in kuurverband te volgen.

losse module

meerprijs €20,0010 minuten
  • losse module

microdermabrasie behandeling

55,0030 minuten
  • inclusief masker

kuurbehandeling

299,00
  • 6 behandelingen binnen 3 maanden

Skin Wizard

Het is mogelijk om al je gezichtsbehandelingen uit te breiden met één of meerdere Skin Wizard modules. Zo is er de dermabrasie module waarbij op zachte wijze dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd zichzelf sneller te vernieuwen. Daarnaast is er de module huidlifting. Hierbij worden als het ware kanaaltjes in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zorgen ervoor dat specifieke werkstoffen dieper in de huid worden opgenomen. Als derde module kun je kiezen voor een nog intensievere plaatselijke behandeling, daar waar fijne lijntjes en rimpeltjes zijn gevormd. Als laatste hebben we de vibrotool. Hiermee geven we een massage om de spieren van je hals en gezicht te trainen, de doorbloeding te verhogen en de stofwisseling te versnellen waardoor verslapping wordt tegengegaan.

Naast de losse modules is het ook mogelijk om een Skin Wizard treatment te boeken. Deze bestaat uit 1 of meerdere SkinWizard-modules in combinatie met het speciale bio cellulose masker.

Ga je liever voor de meest uitgebreide behandeling? Dan zit je goed met de Skin Wizard de luxe. Deze behandeling bestaat uit een uitgebreide gezichtsbehandeling, alle vier de SkinWizard-modules én het bio cellulose masker.

Skin Wizard-treatment

55,00- 80,00 30 - 45 min

Skin Wizard-de-luxe

105,0090 min

1 module

meerprijs €20,0010 minuten

2 modules

meerprijs €35,0020 minuten

3 modules

meerprijs €45,0025 minuten

Transdermal Application (TDA)

TDA (TransDermal Application) is een behandeling waarbij we ampullen de huid in “sluizen” door gebruik te maken van de druk van zuurstof. De behandeling zorgt ervoor dat het vocht terecht komt in je bovenste huidlaag dus ideaal voor een huid met droogtelijntjes en vochtverlies. De behandeling is los te boeken maar voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 4 keer, 1x per week. Bij het boeken van een kuur ontvang je 10% korting op de behandelprijs. We werken met verschillende ampullen. Welke het meest geschikt is voor jouw huid is afhankelijk van leeftijd en huidconditie.

Hyaluron 5 ampul

vanaf €39,5030 minuten

Hyaluron 10 ampul

vanaf €55,0030 minuten

Mytocell ampul

vanaf €60,0030 minuten

Bindweefselmassage gezicht

Wist je dat een bindweefselmassage ideaal is voor het gezicht? De huid raakt beter doorbloed en de aanmaak van collageen krijgt een boost. Het resultaat is een huid die er jonger, voller en steviger uitziet. Maar….. daar waar een gewone bindweefselmassage stopt gaat transformage verder…

Er wordt tijdens de massage namelijk gebruik gemaakt van drie verschillende massage-technieken, te weten; bindweefselmassage d.m.v. cupping, lymfedrainage en deep tissue pressuur. Samen gaan deze technieken de strijd aan tegen de zwaartekracht van de huid. Behalve dat de massage het bindweefsel versterkt, versterken ook de gezichtsspieren en bevordert het de hydratatie van de huid.

Wil je de deep tissue pressuur achterwege laten? Kies dan voor de “facialcupping”. Daarnaast kun je ook je skintreatment extra uitbreiden met alleen een module cupping.

cupping module

meerprijs €20,0015 minuten

facial cupping

65,0045 minuten

transformage massage

79,0060 minuten

Verwijderen Couperose en Fibromen

Heb je last van verwijde bloedvaatjes of steelwratjes? Laat deze dan op een doeltreffende en veilige wijze verwijderen door middel van coagulatie. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een elektrisch stroompje om de huidaandoening te verwijderen. Het is een veilige methode die uiterst geschikt is voor kleine oppervlakken. Indien de steelwratjes groter zijn of de couperose een groter oppervlak beslaat dan verwijzen we je door naar onze huidtherapeute voor een andere behandelmethode. Na de behandeling zal de huid wat rood zien en na een aantal dagen ontstaat een korstje, deze zal na 10 tot 14 dagen verdwijnen. In deze periode raden wij je aan om zonlicht te vermijden en de huid te beschermen met een SPF. Gemiddeld zijn 1 á 2 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

verwijderen couperose

24,5015 minuten

verwijderen fibromen

24,5015 minuten

Fruitzuurpeelingen InspiraMed

Bekijk nu onze huidverzorging producten in onze webshop!

Zullen we afspreken?

Kijk in onze agenda om te zien wanneer we een afspraak kunnen maken.
Mocht u telefonisch of per mail een afspraak willen maken kan dat natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze Contactpagina.

AGENDA