Project omschrijving

Cosmedix

Hoogwaardige producten en behandelingen die staan voor maximaal resultaat met zo min mogelijk belasting van de huid, dat is waar Cosmedix voor staat. Geen irriterende toevoegingen zoals bijvoorbeeld parabenen en kunstmatige geur- en kleurstoffen, maar retinol in combinatie met fruitzuren gaan zorgen voor cel vernieuwing met een fris en jong uitziende huid als resultaat.

Door het gebruik van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft Cosmedix een manier gevonden om de meest krachtige ingrediƫnten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om de huid echt te kunnen veranderen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging, Cosmedix-producten en behandelingen leveren echte resultaten zonder vervelende bijwerkingen.

Je kunt bij ons terecht voor het peeling programma van Cosmedix, maar ook luxe facials ontbreken niet in het aanbod. Samen met producten voor thuisgebruik gaat Cosmedix het verschil maken voor jouw huid.

Shop nu jouw favoriete producten in onze webshop!

Zullen we afspreken?

Kijk in onze agenda om te zien wanneer we een afspraak kunnen maken.
Mocht u telefonisch of per mail een afspraak willen maken kan dat natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze Contactpagina.

AGENDA